Ga naar de hoofdinhoud
ActiefWelzijn

Met deze vier taal-apps spreek je in een mum van tijd Italiaans

Door Sean Caulfield

Een nieuwe taal leren of taalvaardigheid verbeteren is een positieve manier om je welzijn te optimaliseren omdat je hersens op een specifieke manier aan het werk worden gezet. Experts beweren dat een taal leren zelfs dementie kan voorkomen. Bent u in Italie, spreek Italiaans! Hier zijn vier handige taal-aaps waarmee u leert converseren met de Italianen.

 

Duolingo

Van alle apps die er zijn is Duolingo een zeer populaire methode om een taal te leren. De gratis app gebruikt kleine formats die makkelijk geïntegreerd worden in uw dagelijkse routine om te leren lezen, schrijven, luisteren en spreken in een taal naar keuze. Tijdens een race tegen de klok moet u goede antwoorden geven, een aanmoediging om beter te worden!

 

AccelaStudy Italiaans

AccelaStudy is een betaalde lesmethode die gericht is op een correcte uitspraak met behulp van audiobestanden ingesproken door sprekers van een moedertaal waarbij een brede en relevante woordenschat aan bod komt met meer dan tweeduizend woorden. Gebruikers waarderen het geheugen van de app die onthoudt waar je moeite mee hebt en deze woorden helpt te onthouden.

 

Babbel

Gratis te downloaden en je kan de basismethodes leren bij de betaalde versie. De korte lessen zijn handig als je een druk schema hebt. Er zijn ook sessies om je geheugen op te frissen.

 

Tandem

Nog een nieuwe manier om een taal te leren, maak kennis met een lokale inwoner en maak een praatje. Niet alleen leer je een andere taal maar wie weet ook nieuwe vrienden kennen wanneer je gebruik maakt van de Tandem app.

 

To Toscane heeft een fantastisch aantal vakantiehuizen in de hele regio.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik met mijn Italiaanse vrouw naar Toscane verhuisd en heb ik To Toscane opgericht als een villaverhuurbedrijf. Onze eerste accommodaties waren in een landhuis in de Chianti en we boden onze gasten een vakantie op maat aan met behulp van onze lokale kennis en persoonlijke service. Vandaag de dag kun je hetzelfde ervaren bij meer dan 600 schitterende vakantiehuizen.

Vraag het onze Guru Actief

Of kies één van de thema's hieronder