Ga naar de hoofdinhoud
LifestyleFamilie

Waar let u op bij een vakantiehuis voor uw gezin in Toscane

Door Sean Caulfield

We hebben al duizenden families mogen verwelkomen in onze vakantiehuizen. Wij weten wat er belangrijk is en wat er aanwezig moet zijn voor een vakantie met het hele gezin. Hier zijn onze top tips:

 

Reserveer genoeg slaapkamers…

Veel van onze vakantiehuizen beden flexibiliteit met slaapbanken voor meer ruimte zodat er meer gasten in minder slaapkamers kunnen verblijven. De kinderen slapen echter veel beter in een ruimte waar de deur gesloten kan worden en u hoeft niet extra zachtjes te doen als ze in bed liggen.

 

… en badkamers

Net als genoeg bedden en kamer zijn extra badkamers een luxe om iedereen tevreden te houden. U hoeft wellicht niet allemaal een privé badkamer maar boek een vakantiehuis met ten minste twee badkamers, niemand hoeft te wachten en er wordt niet gekibbeld over wie er eerst mag.

 

Wat voor zwembad heeft de voorkeur?

Wij zijn er trots op dat het overgrote deel van onze vakantiehuizen toegang hebben tot een zwembad. Wat voor zwembad kiest u voor een vakantie met het hele gezin, privé of gedeeld? Een privé zwembad is natuurlijk luxe – kiest u voor deze optie wees er dan met kleine kinderen van verzekerd dat het zwembad omheind is. Een gedeeld zwembad biedt mogelijkheden om met andere gezinnen kennis te maken en de kinderen leren vakantievriendjes kennen.

 

Genoeg ruimte binnen en buiten?

Kies een vakantiehuis met een paar gemeenschappelijke ruimtes, binnen en buiten. Hierdoor kan iedereen een rustig plekje vinden om even alleen te zijn. En u kunt gezellig  samen zijn op die ene regenachtige dag.

 

Blijf verbonden

U droomt misschien van een digitale break maar voor veel gezinnen is WIFI een levensbehoefte geworden. Zeker voor tieners. Met WIFI kunnen de kinderen spelletjes spelen, contact houden met hun vriendjes thuis en foto’s en activiteiten van de vakantie delen op social media. En u blijft up-to-date met nieuws en actualiteiten, social media en als het moet, e-mails.

 

Stop de verveling

Bij veel vakantiehuizen kunt u ter plekke van alles ondernemen met bijvoorbeeld  tennisbanen, snooker of tafeltennis. Vaak zijn er ook boeken, spelletjes en Dvd’s. Check de details op de pagina van uw vakantiehuis op onze website om te zien wat er beschikbaar is.

 

Ga lekker op pad

Stilte is prettig. Toch is de historie, cultuur en het nachtleven van Toscane ook heel interessant en aantrekkelijk. Kies een vakantiehuis in de buurt van de bewoonde wereld zodat u makkelijk samen op pad kunt. Wilt u graag uit eten dan is een vakantiehuis op loopafstand van een dorpje heerlijk comfortabel.

 

To Toscane heeft een fantastisch aanbod van kindvriendelijke vakantiehuizen.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik met mijn Italiaanse vrouw naar Toscane verhuisd en heb ik To Toscane opgericht als een villaverhuurbedrijf. Onze eerste accommodaties waren in een landhuis in de Chianti en we boden onze gasten een vakantie op maat aan met behulp van onze lokale kennis en persoonlijke service. Vandaag de dag kun je hetzelfde ervaren bij meer dan 600 schitterende vakantiehuizen.

Vraag het onze Guru Familie

Of kies één van de thema's hieronder