Ga naar de hoofdinhoud
Actief

Waarom Toscane ideaal is om yoga te beoefenen

Door Sean Caulfield

Stel je yogamatje eens voor naast een oeroude olijfboom op de top van een heuvel met uitzicht over de glooiende wijngaarden. Zoveel schoonheid rondom en het trage levenstempo in Toscane zorgt voor de perfecte condities om lichaam en geest te ontspannen met de kracht van yoga. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet voor je waar je ook je poses kunt verbeteren.

 

It’s Yoga Florence

It’s Yoga Florence is een vriendelijke studio in een zeshonderd jaar oud pand in de stad. Meld je aan voor Ashtanga, Vinyasa, zwangerschaps- of Rocket yoga – zelfs kinderen kunnen hier heerlijk en lenig spelen.

 

Centro Yoga Grosseto di Ilaria Serini

Centro Yoga in Grosetto biedt lessen van 90 minuten voor alle niveaus. De behulpzame en attente yogaleraren creëren een vriendelijke en ontspannen sfeer.

 

Cintamani Yoga

Cintamani Yoga biedt lessen in het hart van heuvels van de Chianti. De missie van deze studio is dat je weggaat met een nieuwe visie en innerlijk geluk, rust en vastberadenheid om je doelen in je leven te behalen. Kies uit privé les of groepslessen.

 

Radici Yoga

Radici Yoga in Florence biedt veel verschillende yogaklassen. Kies uit Ashtanga, Vinyasa, Kundalini, zwangerschapsyoga en Hatha yoga. De focus ligt hier op de emotionele, fysieke en spirituele voordelen die yoga kan bieden.

 

Yoga Garage

Yoga Garage in Florence houdt lessen in de prachtige omgeving van een oude kerk, een heel andere locatie dan je gebruikelijke studio. Lessen worden zowel in het Engels als in het Italiaans aangeboden.

 

Studio Yoga Maya

Je vindt Studio Yoga Maya naast het Santo Spirito-plein in Florence. De 90 minuten durende lessen die hier worden aangeboden, zijn bedoeld om een ​​gezellige, stille en prettige sfeer te bieden, waar u ‘uw ruggengraat kunt ontspannen en richten op een nieuwe focus’..

 

Centro Yoga Nisargadatta Ashram

Centro Yoga Nisargadatta Ashram in Pisa geeft lessen van een uur voor verschillende niveaus van kunde, inclusief zwangerschapsyoga. Cursussen voor leraren staan ​​ook op het schema.

 

To Toscane heeft fantastische vakantiehuizen in de regio.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik met mijn Italiaanse vrouw naar Toscane verhuisd en heb ik To Toscane opgericht als een villaverhuurbedrijf. Onze eerste accommodaties waren in een landhuis in de Chianti en we boden onze gasten een vakantie op maat aan met behulp van onze lokale kennis en persoonlijke service. Vandaag de dag kun je hetzelfde ervaren bij meer dan 600 schitterende vakantiehuizen.

Vraag het onze Guru Actief

Of kies één van de thema's hieronder