Ga naar de hoofdinhoud
LifestyleMeer ideeën

Wilt u uw geliefde een bijzonder aanzoek doen in Toscane? Wij verklappen de mooiste plekken aan u.

Door Sean Caulfield

Wat is er nu romantischer dan een aanzoek op vakantie in Toscane? Wij kennen de meest magische plekken voor een onvergetelijk aanzoek.

 

Op de Ponte Vecchio

Heeft u genoeg moed om de drukte in Florence te weerstaan dan zijn de Ponte Vechhio bij zonsondergang of het Piazzale Michelangelo met schitterend uitzicht twee onvergetelijke plaatsen voor een aanzoek. Wilt u iets meer privacy dan zijn de tuinen van Boboli een rustig en fraai alternatief.

 

Op de top van de Torre del Mangia

Een grandioos statement neerzetten kan nergens beter dan op het Piazza del Campo van Siena. Het meest imposante middeleeuwse plein in Europa. Of beklim de beltoren, de Torre del Mangia om de liefde te verklaren met op de achtergrond de oogverblindende daken van Siena en het zacht glooiende platteland in de verte.

 

Kasteel Brolio

Wandel door de tuinen van dit middeleeuwse kasteel, een schetterende combinatie van torentjes en kantelen dat uittorent hoog boven het Toscaanse platteland met de wijngaarden van de Chianti Classico. Val op één knie en we weten het positieve antwoord al.

 

Aan route 222

Geeft u de voorkeur aan meer opwindende setting? Huur een mooie sportwagen of klassieke Vespa en rij over de Chianti 222 route. Ziet u een perfect uitzicht, en er zijn er genoeg langs deze weg, dan is de rest aan u.

 

In een wijngaard of tussen de olijfbomen.

Drink samen een uitstekend glas wijn (voor of na) en slenter langs de wijnstokken om het ideale plekje te vinden om uw vraag te stellen. Of neem een heerlijke uitgebreide picknick mee en zet dit klaar onder een olijfboom voor een schattig aanzoek zonder teveel poespas.

 

To Toscane heeft geweldig mooie vakantiehuizen in de hele regio.

Meer dan 20 jaar geleden ben ik met mijn Italiaanse vrouw naar Toscane verhuisd en heb ik To Toscane opgericht als een villaverhuurbedrijf. Onze eerste accommodaties waren in een landhuis in de Chianti en we boden onze gasten een vakantie op maat aan met behulp van onze lokale kennis en persoonlijke service. Vandaag de dag kun je hetzelfde ervaren bij meer dan 600 schitterende vakantiehuizen.

Vraag het onze Guru Lifestyle

Of kies één van de thema's hieronder